Хората, които ненавиждат коледните празници, могат вече да избиват злобата си, като потрошават коледна украса срещу 18 британски лири.

 

За целта беше обзаведена специална "Стая на коледната ярост Рудолф", в която човек може да попилява на воля елхи, гирлянди и играчки, без да понесе никакви последствия. Помещението се намира в тайна локация в британската столица. Клиентите се посрещат с чаша шампанско. После те трябва да се преоблекат в червен гащеризон и да сложат червена строителна каска. Едва тогава на мераклиите злобари се връчва бейзболна бухалка, с която да нанесат поразии по украсите. След като приключи вакханалията, клиентът спокойно може да си отпочине с още няколко чаши в съседен на "стаята на яростта" бар.

Британската фирма "Мо Бро" търси мъже, на които ще им бъдат заплащани 30 паунда на час, за да им бъдат разгалвани брадите от непознати. Екстрата се предлага в търговския център "Хайкрос" в Лестър в продължение на три дни. Кътът за разгалване на бради ще позволи на стресираните от шопинга купувачи да се освободят от натрупаното напрежение в предпразничния сезон. Обикновено се разгалват котки или малки кученца, но учените установили ,че и милването на мъжки бради постига същия успокояващ ефект. Докато се докосват до лицевото окосмяване на мъжкарите, клиентите на търговския център ще получават топли напитки и ще слушат релаксираща музика. В къта са поставени три кресла, в които са настанени мъжете с бради. За да се кандидатства за сядането в тях, мачовците трябва да попълнят заявление, придружено със снимка, и да имат лицево окосмяване не по-късо от 5 сантиметра.