Властите на Париж полагат всячески усилия за кампанията си, целяща да насърчи хората да не се облекчават на улицата.

Последното усилие от тази кампания обаче бе посрещнато с гняв и подигравки. За целите на кампанията кметството на Париж е поверило на известната френска комедиантка, блогърка и влогърка Сван Перисе задачата да заснеме видеоклип. Клипът, озаглавен "Не прави пиш в Париж", се появи в социалните мрежи в петък и е гледан вече от  170 000 души. В него Сван и двама нейни сценични партньори - мъж и жена, чрез закачлива песен възхваляват колко е хубаво сутрин човек да излезе навън и да усети, че въздухът на Париж не е пропит с вонята на пикня. В припева изпълнителите благодарят на хората, че не се облекчават на улицата.

Клипът към песента е също толкова атрактивен като текста. В него жълтият цвят е навсякъде. В различни нюанси на жълтото са рокли, ризи, сака, вратовръзки, кецове, връзки на обувки, шалове, раници, червило, сенки, ролки тоалетна хартия, напитки, обеци във формата на миниатюрни ролки за тоалетна хартия, скейтборд с колелца с формата на ролки тоалетна хартия. Появяват се и различни жълти подове и зеленчуци. Дори сълзите и слюнката на изпълнителите са жълти. Основен декор в клипа е жълта тоалетна чиния, а кулминацията на видеото е когато лицата на изпълнителите се подават от нея.

Клипът предизвика гняв сред потребители на интернет, които поискаха да разберат колко пари е похарчило кметството на Париж за подобно безумие. Оказа се, че сумата е скромна, само 6500 евро. Според други потребители кметството на Париж се е посрамило напълно с тази инициатива. Не са малко и шеговитите коментари. Потребител на Туитър препоръча на парижките общинари да спрат наркотиците, за да не произвеждат подобни глупости. Потребител на ЮТюб написа: "Мислех, че сме стигнали дъното, но този клип ме убеди, че може да се копае още по-надолу".

Феминистки пък бяха скандализирани, че в клипа преобладават жени, което навеждало на мисълта, че жените са тези, които се облекчават по улиците на Париж, докато в действителност това провинение е по-присъщо на мъжете. Почитателите на комедиантката Сван Перисе обаче защитават клипа й и препоръчват на критиците й да посетят нейния интернет сайт с адрес https://swannperisse.com и нейния канал в ЮТюб, за да се запознаят с творчеството й. Там тя е качила разнородни клипове, в които доминира самоиронията и които подтикват зрителите към размисли по сериозни теми като безработицата, пушенето, стереотипите за чужденците и др.