Презизборните кампании стартираха, борбата за власт яко ще тресе мисленето ни до края на м.март. Според всевиждащия лидер на ГЕРБ няма да има лесен избор на правителство. В същото време червената  Нинова говори за паралелна държава и някакви 10 милиарда, които... Поговорката за крадеца, който викал дръжте крадеца, тепърва ще превзема медиите ни.

БГ патриотите съобщиха, че БСП и ГЕРБ им откраднали идеите, използвали ги за програмите си и т.н. Сигурно е така, но е смешно да се хвалиш, че ще качиш минималната пенсия, взимайки пари от доходите на инвалидите. Спираш санирането и ето ти още един милиард за най-бедните. Такава игра е ужасна за 21 век. Защото стандарт се вдига с работеща икономика, а не с бозаджийски сметки за преразпределение на пари. Затова турците казват, че между бедни роднини комшулук не става, нали!

Ясно е, че с гол тумбак никой няма да впечатлиш, но чухме нашия новобранец в политиката да съветва НАТО и ЕС да са мили с Русия, да се свалят санкции и т.н. Представете си в едно заведение за обществено хранене да влезе голтак и да даде напътствия на собствениците какво да правят по-нататък с храни, клиенти, менюта, продукти... Смях ще има, як смях ще залее всички, които знаят, че днес силните печелят не с пристрастия и собствените амбиции. Необходима е желязна логика и яснота за твоето място в гьола, както и за реда за крякане.

Смешни политики не ни трябват, вече 27 години се учим на свобода и не трябва да се връщаме 30 и повече години назад.