Сбогуванията не са лесни за никого.

Но някои успяват да видят позитивното, дори в такива ситуации и решават, че всъщност това може да се отрази добре на живота им. За няколко зодиакални знака да кажеш "сбогом" е истинско мъчение и съпътствано от много различни емоции. Ето и кои са те.

Рак: Те са изключително емоционални и често изглеждат като нуждаещи се. Затова им е много трудно да се разделят с някого, особено, ако не са казали всичко, което имат да казват на въпросния човек. Трудно им е да преценят дали се сбогуват завинаги с един човек или тома е само за определен период от време и после ще имат нужда отново да го потърсят. Трябва им много време, за да приемат, че наистина са се разделили с някого и няма да го виждат. Предпочитат да игнорират тези мисли.

Везни: Те не се справят със сбогуванията, защото винаги им се струва, че имат недовършени дела. Постоянно премислят - какво е можело да кажат, какво още е трябвало да направят, как биха се развили нещата, ако не бяха реагирали така. Страхуват се, че повече никога няма да имат шанс да споделят своята гледна точка и да обяснят на човека как се чувстват. Често изпитват вина.

Риби: Романтични и чувствителни зодии. Толкова много се привързват, че понякога си мислят, че даден човек им е собственост. Понякога точно тази силна обич и прекаленото привързване плашат другите. Рибите осъзнават това и започват да разсъждават върху поведението си. Те приемат всичко навътре и обвиняват само себе си, когато нещата се объркат. Песимисти са и смятат, че когато един човек си е тръгнал, повече няма да се върне.

Козирог: Не им харесва, че сбогуването изглежда като някакъв грандиозен финал и че повече няма да имат шанса да видят този човек. Чудят се как всичко може да изглежда така сигурно. Обичат да изясняват отношенията си и да не остават лоши чувства, особено след края на романтичните връзки. Не искат напълно да затворят вратата, защото така все едно отричат ситуацията и случилото се. Сбогуванията им се струват нещо много негативно и така те губят всякаква надежда.