Без да го е предвиждал, царският стихоплетец Огнян Герджиков може да изиграе ролята на национален обединител и да тласне страната ни към ново Възраждане. Съдете сами: ако БСП и НДСВ го номинират за президент, това ще положи основите на широка лявоцентристка коалиция между БСП, НДСВ и ДС. Към нея неминуемо ще се присъедини ДСБ, която вече изрази симпатиите си към Герджиков. Те, ДСБ, ще повлекат целия Реформаторски блок. По закона на доминото коалицията ще прерасне в ляво-дясна с тендеция да обхване целия политически спектър. Сигурен съм, че след консултации с руския посланик, с Ахмед Доган и с Г. Първанов г-н Б. Борисов ще приеме ГЕРБ да се включи в най-широката национална платформа след 10 ноември 1989 г. 

 

По обхват новият Национален фронт ще съперничи на общонародния съюз на Отечествения фронт, където под знамената на БКП и на БЗНС си стискаха десниците работници, трудещи се селяни и народна интелигенция. В опозиция ще останат само нищожен процент врагове на народа, които след референдум в присъствието на руски войски ще бъдат екстрадирани в загниващия Запад. Двойката Герджиков-Весела Лечева има шанса да спечели още на първия тур с 89-91 % от гласовете. Няма да я подкрепят само част от българските невъзвращенци от Лондон и Чикаго, които ще бъдат лишени от гражданство след конструиране на новото правителство.

След победата на президентските избори новата коалиция, която ще приеме името „По-по-най-истинско национално Възраждане” ще предизвика извънредни елементарни избори, които ще спечели с невиждана консолидация на българския етнос - 96-97 %. Повече дори от първото и единствено успешно въстание в историята ни от 1187 г., водено от братята-боляри Асен и Петър.

След победата новото правителство, оглавявано от Волен Сидеров, ще скъса дипломатическите отношения със САЩ, ще изтегли страната ни от ЕС и НАТО, ще национализира всички предприятия, банки, мини, и т. н. и само от златните находища в Челопеч, от нефтените богатства в Черно море и от енергийния пояс АЕЦ-Белене, „Бургас-Александруполис” и „Южен паток” по жизнено равнище България ще настигне Швейцария, Люксембург и Лихтенщайн след ренесансов период от 3 до 5 години.

Българското войско под предводителството на министъра на отбраната и началник на Генералния щаб адмирал-фелдмаршал Румен Радев ще разгроми обединените въоръжени сили на ислямска Турция и на източно-джихадистка Раша. Към 2019 г. се очаква Жан-Клод Юнкер, Ангела Меркел и Доналд Тръмп да поискат бежански или хуманитарен статут в страната ни...

Ох, пак съм заспал на плажа и слънцето ме е напекло. 
Извинете, за какво говорехме?

 Васил Данов