Прокуратурата е винаги на един Костинброд разстояние от изборите и на един плонж от следващия силен - президента Радев. Удрят всички министри, които някога са засягали или говорили против интереси на Русия - Делян Добрев за това, че спрял Белене, Ненчев за това, че си позволил да прави ремонт на МИГ - двигатели в Полша. Бъчварова защото от поддръжник на коалицията вдясно /ерго изключва ДПС/. Нито един от склонните към сътрудничество с Доган министри на ГЕРБ няма да бъдат викани.

Нищо чудно да спретнат едно шоу и на Борисов - по модела на ФБР шефа като метод на политическа борба срещу Клинтън - в нашия случай срещу ГЕРБ и за да дойдат "тройните" на власт. Просто ще го разходят до следствието, ще му връчат някакво обвинение, колкото да държи мокро преди изборите, и Нинова ще яхне пропагандната "метла".

Борисов през цялото време се договаряше и Пеевски си правеше парите. Сега Пеевски пак си прави пари, а Борисов вдига кръвно и върви надолу. Никой не му е виновен. Прокурорът Цацаров е главният пазител на Тялото. Ако не бъде сменен - ще видите пълзящ преврат а ла Констинброд. Самият главен прокурор трябва да бъде разследван за КТБ, за бездействие по служба и т.н.

Давам пример - ваксините на Москов нямат морално укорими измерения като деяния - в условията на спешност вероятно не са спазени закони. Питам главният прокурар защо не викне на разпит всички членове на кабинета на тройната коалиция, които гласуваха 300 милиона с които бе платено за Белене и направиха проекта "необратим"? Хайде да измерим щетите.

Илиян Василев