Агент Гоце /Геолги Първанов/ яко наруга президента Плевнелиев. Не му хареса разума и правотата на направеното предложение и решение, свързано със служебното правителство, което... При положение, че Плевнелиев сега направеше правителство, което наследникът му щеше гордо да изрита, то... Това правителство щеше да е като пръдня в гащи, нали! Въпросът е защо агент Гоце, с 10 години президентски стаж, иска в България да има пръдня в гащи.

Агент на ДС, независимо как се казва, не носи изненади с поведението си. Той е специалист по мръсотия. Всички са еднакво излюпени от квачката ДС. И у нас добре си живеят в политиката, бизнеса, домсъвета на блока или в някой патриотичен фронт...

Плевнелиев влиза в историята си с разум, който вече е национална гордост. Времето ще докаже тази максима. Вярно е, че премиерът Борисов го посочи за президент преди петилетка. И каза, че магаре да беше посочил - пак щяха да го изберат. Така беше. Но вече не е така. Достоен човек се оказа Росен и израстна високо в политиката. Доказа на моменти независимостта си, хората побувстваха, че е обединител на нацията. Дори тогава, когато покани новия червен президент Р.Радев, за да вземат умно решение, но... Радев заяви, че у нас политическа криза няма... Просто избяга от идеите на Плевнелиев. Защо? Отговорът дойде от В.Симеонов, който го нарече страхливец. Дано да не е познал патриотът В.Симеонов, защото ако се окаже прав ще стигнем до твърдението на депутата от ГЕРБ Валентин Радев за импичмънт и... Пак резултатът ще е пръдня в гащи, нали!

Пръдня в гащи често има в политиката ни. При такова предколедно разединение... Дори ГЕРБ се разцепи на две части. Цветанов подкрепя мандата на реформаторите, Борисов не го иска, накрая излиза, че заради 150млн.лв. за пенсионерите, заявени от патриотите, стигнахме до ликвидация на парламента. Честито!

В Берлин имаше атентат. Трагедия! Но хората се сплотиха, застанаха един до друг, силите за сигурност се задействаха на максимум... Терористите няма да помрачат празниците им. Докато у нас започна "празнично" плюене по един истински обединител на нацията. Защото всички знаем, че само за празниците служебно правителство не ни трябва.

Днес, когато се самоизяждаме, пръднята в гащи е любимия дезодорант за агентите на ДС, независимо къде са и какви позиции имат. Те мечтаят да ни върнат при руснаците и тогава да ни яхнат в стила на бай Тодор и компания, май.