Ритал ЕООД, член на Асоциацията на комуникационни и информационни специалисти/АКИС/, ще вземе участие на Международния технически панаир от 26 септември до 1 октомври в Пловдив. На своя щанд (B1, в палата №11) Ритал е подготвил премиера на изцяло разединяем шкаф за комуникационна апаратура ниско напрежение, разработен от Ритал Русия. Специално за премиерата на продукта ще присъстват специалисти от Русия.
Продукцията на немската фирма RITTAL GmbH - част от FRIEDHELM LOH GROUP, е добре позната в световен мащаб както с голямото многообразие от продукти и аксесоари, така и с високото им гарантирано и сертифицирано качество. Фирмата предлага различни видове табла, шкафове и конструкции за вграждане на апаратура, управляваща и комуникационна техника, сървърни системи. За нуждите на своите клиенти Ритал извършва инженерингови, технически и проектни консултации, проследяване и контрол на изпълнението на проекти в сферата на комуникациите, индустрията и енергетиката.

За поредна година Ритбул, член на АКИС, има удоволствието да ви поканим на Международен технически панаир- Пловдив, където ще представи и демонстрира най-новите продукти и решения от нашите партньори - индустриални конектори HARTING, електроапаратура ETI, професионални ръчни инструменти и машини, корпусни решения за електроника Heitec, комуникационна апаратура Westermo, куфари за инструменти и оборудване GT Line и др. Щандовете на Ритбул ще бъдат разположени в палата 11 - изложбени площи H2-H3 и палата 13 - изложбени площи B5. На разположение ще бъдат и представители от нашите фирми-партньори, готови да съдействат за намиране на оптимално решение за всяко предизвикателство.

Ритбул е търговска фирма, занимаваща се с внос и дистрибуция на продукти от водещи германски компании. За нуждите на клиентите се извършват проектни консултации, презентации и демонстрации на продуктите, както и дейности, свързани с маркетинга, рекламата и популяризирането на марката и качеството на стоките и услугите.

Ритбул е официален вносител и партньор на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, Westermo, ETI, GT Line и Druseidt. Разполага със зала за обучения и демонстрации.