Можеше да минем без нови избори, но парламентът смени нещата в конституцията и прати нашия пРезидент в небитието.

Нашият пРезидент имаше голямо самочувствие със служебните правителства и реално се превърна в диктатор, който насищане няма. Обаче му подрязоха крилцата и сега може само да се ослушва, защото неговата ясла на властта вече е съвсем празна. Така трябва да бъде и това е ползата от предстоящите избори. Разбра се, че Р.Р. трябва да си наляга парцалите и да не рушка с юмруци политиката.

След изборите пак ще има коалиция и старите играчи ще изтанцуват съставянето на правителство с Евроатлантическа ориентация. Загубени са 2 месеца - не е много, защото у нас политиците не са производители на добри дела и новини. Те зе занимават със сплетни и ги насаждат сред населението, което прави нацията нещастна. Сегашните опити да се доказва, че хората се завръщат да работят в България са смешна демагогия. Тук куцането и задължително и трябва да куцаш, за да оцелееш. Защото действа и другото правило сред населението: На мен ми е добре, ако на съседа му е зле.

Лошото е, че се очертава още един съсед - Русия. Украйна се бори юнашки, но все по-трудно устоява на руското кръвопролитие. Ако руснаците стигнат до граници с нас- лошо ни се пише. Тук гъмжи от заблудени овци - русофили. Белите, които ни правят са ужасни беди. И глупави, но Путин знае как да ги ползва. Затова хибридната му война е толкова успешна. Най-вече сред глупаците в страната, които не са малко и няма как да се превъзпитат. Заради алчността и дебелоглавието - техен начин на живот. Кофти е, че на този етап няма как принудително да ги изпратим в Русия. Истината е, че за тях няма място там, защото са полезни на Русия тук.

Най-сетне проруския ни президент е безгласна буква към управлението на държавата. Но той си остава вредител за вечни времена с твърдението, че русофилите тук са родолюбци. Боже мой! Такава наглост трудно може да се обясни. 

Защото е необяснима, но Р.Р. се промъкна във властта благодарение на късогледството на Б.Б., който изправи срещу него Цецка. Тази жена си беше бита отвсякъде кандидатура. Но ГЕРБ я прати да загуби битката.