На фокус

18
Юли '21

Политиката в България закъса, защото някои решиха да ликвидират политиката на ГЕРБ, но показаха, че нямат своя политика. Новината тази година е думичката "изчегъртване". Така както пандемията ни изчегърта, така и политиците взеха да се самоизяждат. Защото всички са гладни за власт. Най-вече ИТН - те власт на никой няма да дадат. Искат само подкрепа, за да има парламент и т.н. България ще продължи да боксува, защото обявихме Б.Б. за диктатор, но си избрахме С.Т., който се оказа от същата порода. Колкото до изявите на спечелилите изборите - няма оповестена политика от ИТН. Поведението на Тошко Африкански подсказва, че вървим в посока Африка, а не Европа. Какво ни чака нататък? Всичко друго, но не и промяна. Ще продължат хулите срещу ГЕРБ, защото е ясно, че тази партия ще се свие и доста нагаждачи ще минат към ИТН. Няма изненада. Не е изненада и свиването на БСП, защото столетницата пази правила от тоталитарни времена. Нейни представители в Служебното правителство разсмяха Балканите и света. Около 2 млн. българи скитат по света и искат да си дойдат в България. Такава е официалната версия. Дано да се върнат, защото са ни необходими. Въпросът е дали тук седящите са необходими на там работещите, които виждат, че освен икономиката и политиката яко закъса. Сменихме джипката на Бойко с кабеларката на Слави. Това е факт, който следващите месеци ще ни човърка и дано не ни сбърка, т.е. да не стигнем до поредните избори. Защото вредните у нас са повече от безхаберните, май.

12
Юни '21

Загина добре подготвен военен пилот при изпълнение на бойна задача по време на учение.

24
Апр '21

Има такъв народ /ИТН/ е /не/позната на българите, защото чрез шоуто вече 30г. слушаме гласа й.

14
Апр '21

Много шум се вдига около партията на Слави Трифонов, която реално влиза в политиката на България след като няколко десетилетия иронизираше политиката в България.

02
Апр '21

Днес приключват кампаниите на политическите сили. Със силен шоу-финал "Има такава държава" ще ни зарадва с голям концерт. Всичко това е част от спектакъла, който е за добрите политики в България.