Блог

18
Окт '19

Известният анализатор и експерт с нетрадиционни възгледи - Стефан Гамизов, направи интересен коментар по темата "Джок Полфрийман" и подкрепи мнението си с логично питане.

07
Окт '19

Предсрочното освобождаване на австралиецът Полфрийман донесе стрес в обществото, защото започна една атака срещу решението на съда, която е трудна за обяснение.

27
Сеп '19

Ще бъдат ли изпратени 2000 военни на границата с Турция и каква е ситуацията с мигрантския наплив?

26
Сеп '19

Изборите чукат на вратата ни с поредица от великолепни обещания и упреци към досегашните управници. Амбициите на Волен Сидеров и Мая Манолова са трудни за описване и обяснение след поредицата от грешки, на които всички сме свидетели. Истината е трудно разбираема за редовия избирател, защото го засипват с информация и дезинформация. Особено в направлението на пребоядисването, характерно за Мая от Кюстендил. Тя е доста влюбчива и можеше в родното си място да е кметица, но... Големите залъци обича Мая Манолова. Затова скача така гласовито срещу Фандъкова. Ако я срути - поне година няма да спи от радост. Защото тя е влюбена във властта и парите, които носят власт. 

Манолова и Сидеров са типичен пример за родната на политика. Проруският Волен отдавна е препродал родината си. Факт, в който никой не се съмнява. И тази продажба е в посока Русия, държавата която ни е официален враг - нали сме в НАТО. Обаче Сидеров се самоопределя като патриот и наивниците все още му вярват, защото трезво мислещи около него просто няма. По-точно никога не е имало, ако изключим пенсионерите над 70г.

Манолова и Сидеров сега трупат популярност, която ще им трябва и след изборите. Приказките на двете особи са известни на образованите българи, които ще ги оценят с разбиране. Но те разчитат на необразованите - прекалено много са те в България. Ясно е, че гласувалите за Волен и Мая вредят на бъдещето, за което още през 1989г. заговорихме. езултати има, но не са толкова големи, както ни се искаше тогава. Лошото е, че сред мръсната пяна в политиката цъфнаха особи като гореспоменатите. Спасение от тях няма. На следващите избори пак ще се кандидатират и то разчитайки на Д.Пеевски и подобни на него спонсори.  

27
Авг '19

Откакто САЩ се оттеглиха от ядрената сделка с Иран миналата година, зачестиха нападенията и предполагаемите заплахи от безпилотни самолети, управлявани от съюзници на Техеран и Вашингтон в региона.