Киберсигурност

17
Май '18

Правителството одобри проект на закон за киберсигурност, което е изцяло нова правна рамка в областта.

10
Май '18

Позволете ми да привлека Вашето внимание към една конференция, която ще се състои в София в Inter Expo Center на 16.05.2018 и предлага интересна програма, свързана с дигиталната трансформация, изграждането на капацитет и обмен и споделяне на данни, бъдещите приоритети в изследователската дейноств областта на данните, българската гледна точка и възможност да се срещнете с ключови играчи от областта на данните и тяхното използване от бизнеса, научните изследвания и публичните институции.

05
Май '18

Операция "Афродита" на европейски правоохранителни структури доведе до закриването на 10 000 магазина, предлагали онлайн фалшиви лекарства, мобилни телефони, бижута, часовници, дрехи, козметика, както и пиратско съдържание.

05
Май '18

България е домакин на най-голямото събитие в Европейския съюз в областта на информационното технологии и съобщенията - Цифрова асамблея 2018 г.

24
Апр '18

Фейсбук подобрява опциите си за защита на личните данни, за да се съобрази с новите европейски правила за по-лесно даване и оттегляне на съгласие на потребителите за ползване на личните им данни.