На фокус

18
Фев '20

На всеки човек е ясно, че различните енергийни източници имат предимства и недостатъци в различни приложения и накрая всяка страна или област ползва микс, който най-добре пасва на локалните физикогеографски и социално-икономически условия и нуждите на потребителя.

13
Фев '20

Националната агенция за приходите /НАП/ е наложила запори върху дялове на поне две компании на задържания в Обединените арабски емирства Васил Божков,

11
Фев '20

Корупмираният съдия от специализирания съд Миталов е като герб за проблемите на днешната ни нефункционална съдебна система.

10
Фев '20

Няколко месеца преди очакваното становище на Европейската централна банка (ЕЦБ) за евентуалното присъединяване на България към валутно-курсовия механизъм ERM II се заговори за един аспект от този процес, за който досега никой не говореше публично.

09
Фев '20

Заместник министър-председателя по обществения ред и сигурността, министър на отбраната и лидер на ВМРО – БНД Красимир Каракачанов във връзка с поредната доза новини за цигански безчинства в страната изготви и внесе в Министерския съвет Концепция за цялостното справяне с несоциализираните  маси.