На фокус

04
Юли '20

Това, което се наблюдава в страната е, че броят на истински болните, т.е. тези, които са в реанимациите е горе-долу един и същ.

01
Юли '20

Бившият съдружник на Васил Божков - Цветомир Найденов, който подаде сигнала в прокуратурата срещу него, излезе с коментар във фейсбук, в който твърди че Божков е искал да фалира държавното тото и да го приватизира. 

20
Юни '20

Глaвният изпълнитeлeн диpeĸтop нa Тwіttеr и Ѕquаrе Джaĸ Дopcи oбeщa в тyит, чe щe дapи aĸции във втopaтa ĸoмпaния нa cтoйнocт 1 млpд. дoлapa зa бopбaтa cpeщy пaндeмиятa oт ĸopoнaвиpyc.

19
Юни '20

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев да предприеме всички необходими действия за включването на България в европейската инициативата за осигуряване на ваксина за COVID-19 с равен достъп за населението на всички държави-членки на Европейския съюз.

17
Юни '20

Продължаващата световна криза, предизвикана от коронавируса, подчерта необходимостта от колективен отговор от страна на международната общност за укрепване на подготвеността за настоящата и бъдещи кризи.